+36 70 298 6999
info@novenykondi.hu

H-P 8.00 - 18.00

Részletes ismertető   NAPS-CEREAVIT Alapanyagok: Algakivonat: 90,00 %, maláta kivonat: 9,00 %, algakivonat: 90,00 % maláta kivonat: 9,00 % szója és Saponaria officinalis kivonat: 1,00 % Felhasználás: Kalászosok levélkezelésére 0,2 l/ha mennyiségben, legfeljebb 0,1 %-os töménységben, 2 alkalommal, háromleveles stádiumtól a bokrosodásig, majd szárbaindulás előtt kipermetezve. Ökotermesztésben engedélyezett

Részletes ismertető Nagro növénykondicionáló készítmény Alapanyagok: szarvasmarha trágya nanotechnológiával előállított oldata Felhasználás: Zöldség termesztésben – a vetőmagok 0,6 liter készítmény/50 liter víz töménységű oldatban 4 órán keresztül történő áztatásával, – levélkezelésre 3 alkalommal, – 3-4 leveles állapotban 0,6 l/ha mennyiségben, – bimbós állapotban 1,5 l/ha mennyiségben, – a termés kialakulása után 20 nappal 1,0 l/ha

Részletes ismertető Myr Vas Alapanyagok: növényi eredetű aminósavak és peptidek enzimatikus hidrolízissel előállítva, EK műtrágyák és víz különböző arányú keverékei Felhasználás: Valamennyi zöldség kultúrában a növények kondíciójának, termésének mennyiségi és minőségi mutatóinak javítására, 1,0-1,5 l/ha mennyiségben, 0,2-0,4 %-os töménységben, a vegetációs időszakban 2-3 alkalommal kipermetezve. Ökotermesztésben engedélyezett   Az AMINORET® szermaradékmentes technológiáról bővebben olvashat itt

Részletes ismertető Myr Réz Alapanyagok: növényi eredetű aminósavak és peptidek enzimatikus hidrolízissel előállítva, EK műtrágyák és víz különböző arányú keverékei Felhasználás: Valamennyi zöldség kultúrában a növények kondíciójának, termésének mennyiségi és minőségi mutatóinak javítására, 0,6-0,8 l/ha mennyiségben, 0,2-0,4 %-os töménységben, a vegetációs időszakban 1-3 alkalommal kipermetezve. Ökotermesztésben engedélyezett   Az AMINORET® szermaradékmentes technológiáról bővebben olvashat itt

Részletes ismertető A Myr Micro nagy micro- és nyomelem tartalmú növénykondicionáló. A növény számára legfontosabb nyomelemeket (Fe, Zn, B, Mn) tartalmazza a megfelelő arányban. A MYR MICRO használatával megelőzhető a gyümölcshullás, elősegíti a terméskötődést és a színeződést. A növény jobban ellenáll a klimatikus stressznek, így nagyobb és jobb minőségű hozam érhető el.   Megrendelés /

Részletes ismertető Myr Mangán Alapanyagok: növényi eredetű aminósavak és peptidek enzimatikus hidrolízissel előállítva, EK műtrágyák és víz különböző arányú keverékei Felhasználás: Valamennyi zöldség kultúrában a növények kondíciójának, termésének mennyiségi és minőségi mutatóinak javítására, 0,5-0,8 l/ha mennyiségben, 0,2-0,4 %-os töménységben, a vegetációs időszakban 1-3 alkalommal kipermetezve. Ökotermesztésben engedélyezett   Az AMINORET® szermaradékmentes technológiáról bővebben olvashat itt

Részletes ismertető Myr Magnézium Alapanyagok: növényi eredetű aminósavak és peptidek enzimatikus hidrolízissel előállítva, EK műtrágyák és víz különböző arányú keverékei ÖSSZETÉTEL: Magnézium (Mg) 5% Szerves nitrogén (N) 3,5% Szerves szén (C) 18,2% Növényi aminosav 5,1% pH 6 Felhasználás: Valamennyi zöldség kultúrában a növények kondíciójának, termésének mennyiségi és minőségi mutatóinak javítására, 2-3 l/ha mennyiségben, 0,2-0,4 %-os

Részletes ismertető Myr Kálium A termés fejlődési és érési folyamataiban létfontosságú szerepet játszik a kálium. Cukorképződést, színeződést, zamatanyagok koncentrálódását, pultontarthatóságot növel. A Myr Kálium és más nyomelemek gyüttes használatával javul a növény hidegtűrő képessége, és tápanyag-ellátottsága. Alapanyagok: növényi eredetű aminósavak és peptidek enzimatikus hidrolízissel előállítva, EK műtrágyák és víz különböző arányú keverékei ÖSSZETÉTEL: Kálium-oxid (K2O)

Részletes ismertető Myr Kalcium A kalcium a termés sejtfalának erősítésében játszik jelentős szerepet. Hiányában a termés felpuhul, kireped, értékesíthetetlenné válik, almatermésűeknél keserűfoltosság, hajtatott növények esetében a termés csúcsi részénél beszáradásos rothadás alakul ki. A Myr Kalcium használatával stabil termésminőségre, kiváló pultontarthatóságra lehet számítani. Alapanyagok: növényi eredetű aminósavak és peptidek enzimatikus hidrolízissel előállítva, EK műtrágyák és

Részletes ismertető Myr Cink-Mangán Alapanyagok: növényi eredetű aminósavak és peptidek enzimatikus hidrolízissel előállítva, EK műtrágyák és víz különböző arányú keverékei ÖSSZETÉTEL: Mangán (Mn) 3% Cink (Zn) 2% Szerves nitrogén (N) 4% Szerves szén (C) 21% Növényi aminosav 7,7% pH 6 Felhasználás: Valamennyi zöldség kultúrában a növények kondíciójának, termésének mennyiségi és minőségi mutatóinak javítására, 1,5-2,0 l/ha

A weboldal cookie-kat használ. Részletek

Oldalunk cookie-kat ("sütiket") használ. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól a legjobb felhasználói élmény nyújtása érdekében, de nem tárolnak személyes információkat, adatokat. Szolgáltatásaink igénybe vételével Ön beleegyezik a „sütik” használatába. Kérjük, hogy kattintson az "Elfogadom" gombra, amennyiben böngészni szeretné weboldalunkat. A „sütiket” az elektronikus hírközlésről szóló 2003. évi C. törvény, az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény, valamint az Európai Unió előírásainak megfelelően használjuk. A "sütik" használatáról és beállítási lehetőségéről a részletes ismertetőt az Adatvédelmi tájékoztató tartalmazza.

Bezárás