Részletes ismertető

Myr Kalcium

A kalcium a termés sejtfalának erősítésében játszik jelentős szerepet. Hiányában a termés felpuhul, kireped, értékesíthetetlenné válik, almatermésűeknél keserűfoltosság, hajtatott növények esetében a termés csúcsi részénél beszáradásos rothadás alakul ki.

A Myr Kalcium használatával stabil termésminőségre, kiváló pultontarthatóságra lehet számítani.

Alapanyagok:

növényi eredetű aminósavak és peptidek enzimatikus hidrolízissel előállítva, EK műtrágyák és víz különböző arányú keverékei

ÖSSZETÉTEL:
Kalcium, vízoldható (ca) 5%
Nitrogén, szerves (N) 3%
Szén, szerves (C) 18,5 %
Aminosavak, peptidek 25%
pH 5

Felhasználás:

Valamennyi zöldség kultúrában a növények kondíciójának, termésének mennyiségi és minőségi mutatóinak javítására, 2-3 l/ha mennyiségben, 0,2-0,4 %-os töménységben, a vegetációs időszakban 2-3 alkalommal kipermetezve.

ADAGOLÁS:
Hajtatásban: 2-2,5 liter/ha, 10-15 naponként ismételve
Alma és körte: 2-3 liter/ha, 12-15 naponként ismételve
Szőlőben: 2-3 liter/ha, 10-15 naponként ismételve

Bogyós gyümölcsök AMINORET® technológia leírása megtalálható itt

Ökotermesztésben engedélyezett

 

Az AMINORET® szermaradékmentes technológiáról bővebben olvashat itt

Megosztás: