Részletes ismertető
Myr Kalcium
A kalcium a termés sejtfalának erősítésében játszik jelentős szerepet. Hiányában a termés felpuhul, kireped, értékesíthetetlenné válik, almatermésűeknél keserűfoltosság, hajtatott növények esetében a termés csúcsi részénél beszáradásos rothadás alakul ki.
A Myr Kalcium használatával stabil termésminőségre, kiváló pultontarthatóságra lehet számítani.
Alapanyagok:
növényi eredetű aminósavak és peptidek enzimatikus hidrolízissel előállítva, EK műtrágyák és víz különböző arányú keverékei
ÖSSZETÉTEL:
Kalcium, vízoldható (ca) 5%
Nitrogén, szerves (N) 3%
Szén, szerves (C) 18,5 %
Aminosavak, peptidek 25%
pH 5
Felhasználás:
Valamennyi zöldség kultúrában a növények kondíciójának, termésének mennyiségi és minőségi mutatóinak javítására, 2-3 l/ha mennyiségben, 0,2-0,4 %-os töménységben, a vegetációs időszakban 2-3 alkalommal kipermetezve.
ADAGOLÁS:
Hajtatásban: 2-2,5 liter/ha, 10-15 naponként ismételve
Alma és körte: 2-3 liter/ha, 12-15 naponként ismételve
Szőlőben: 2-3 liter/ha, 10-15 naponként ismételve
Bogyós gyümölcsök AMINORET® technológia leírása megtalálható itt
Ökotermesztésben engedélyezett
Az AMINORET® szermaradékmentes technológiáról bővebben olvashat itt