Részletes ismertető

Myr Bór

A Bór a terméskötődéshez elengedhetetlenül szükséges mikroelem. Jelenlétében a pollen beporzó hatása erőteljesebb, elősegíti a fotoszintézist, valamint cukrok képződését és felhalmozódását a termésben, segítségével jobb minőségű és ízű árualap takarítható be.

Alapanyagok:

növényi eredetű aminósavak és peptidek enzimatikus hidrolízissel előállítva, EK műtrágyák és víz különböző arányú keverékei

ÖSSZETÉTEL:
Bór (B) 5%
Szerves nitrogén (N) 4%
Szerves szén (C) 20%
Növényi aminosav 5%
pH 7

Felhasználás:

Valamennyi zöldség kultúrában a növények kondíciójának, termésének mennyiségi és minőségi mutatóinak javítására, 1-2 l/ha mennyiségben, 0,2-0,4 %-os töménységben, a vegetációs időszakban 1-3 alkalommal kipermetezve.
ADAGOLÁS:
Hajtatásban: 1-2 liter/ha, 1-3 alkalommal ismételve 7-10 naponként
Gyümölcsösben: 2-2,5 liter/ha, 1-3 kezelés a virágzás előtti időszakban kezdve 7-10 naponként
Szőlőben: 1-2 liter/ha, 2 kezelés virágzás előtt és egy kezelés utána

Bogyós gyümölcsök AMINORET® technológia leírása megtalálható itt

Ökotermesztésben engedélyezett

 

Az AMINORET® szermaradékmentes technológiáról bővebben olvashat itt

Megosztás: