Kísérleteinkben már évek óta kiválóan teljesít a Balance System Product Family L&S Lomb növénykondicionáló. Méltán kapta meg idén év elején a „biogazdálkodásban felhasználható ellenőrzött termék” logó használatára feljogosító nemzetközi EASY-CERT minősítést.

 

Az EASY-CERT minősítésű növénykondicionáló készítményeket az Osztrák EASY-CERT services GmbH és a Bio Garancia Kft. együttműködésében akkreditálták. Így ezek a növénykondicionáló készítmények nem csak a hazai, de a külföldi piacokon is jogosultak a „biogazdálkodásban felhasználható ellenőrzött termék” logó használatára.

 

A Balance System Product Family L&S LOMB a tradícionális gyógynövények fermentált kivonatának esszenciája

A Balance System Product Family L&S Lomb növénykondicionáló készítmény esetében a benyújtott dokumentumok alapján az EASY-CERT services GmbH igazolja, hogy a növénykondicionáló termék megfelel a Tanács ökológiai termelésről és az ökológiai termékek címkézéséről szóló 2018/848/EK rendeletében foglaltaknak.

 

A növénykondicionáló készítmény értékelése a Research Institute of Organic Agriculture (FiBL) által készített European Input List (www.inputs.eu) irányelvei alapján készült és azok alapján a

Balance System Product Family L&S Lomb növénykondicionáló készítmény ökológiai gazdálkodásban felhasználható.

 

A növénykondicionáló termék gyártója felelős annak garantálásáért, hogy az értékelt termék megfelel a vonatkozó jogszabályi követelményeknek és forgalomba hozható Magyarországon.

Az EASY-CERT services GmbH nem vállal felelősséget a termék hatásáért vagy használatáért.

 

EASY-CERT nemzetközi minősítés

A BSPF L&S Lomb növénykondicionáló EASY-CERT minősítésének letöltése

 

Termék: Balance System Product Family L&S LOMB

Termék csoport: Műtrágyák, komposztok, talajok és termesztőközegek

Kategória: Növénykondicionáló

Termék részletei:

Tápanyagtartalom: N: 0,33 %, K₂O: 0,34 %, P₂O₅: 0,14 %
Összetevők: water, herbal extracts and plant extracts

Standard: A Tanács 2018/848/EU rendelete és hatályos módosításai

Korlátozás: nincs

 

További jó hír, hogy a felhasználási engedély kiterjesztésével a Balance System Product Family L&S Lomb növénykondicionáló készítmény szántóföldi kultúrákban is felhasználható!

 


HIRDETÉS


Címkék: , ,
Megosztás: