A forgalmazási engedély megszerzéséhez szükséges laboratóriumi vizsgálatokon a termék átesett, ami alapján jogszabályban előírt értékeknek teljes mértékben megfelelt. A folyadék toxikus elemeket nem tartalmaz, valamint a higiénés mikrobiológiai vizsgálat alapján bőven a határérték alatt van az emberre veszélyes kórokozók száma. A növénykondícinálónk pH semleges és fitotoxikus elváltozást nem okoz a növények számára.

Legutóbbi kísérletünk során napfényhiányos helyen tartott palánták 2015.05.03-án lettek kihelyezve napfényes erkélyre, ami után folyamatos kezelést kaptak az AlgilBio növénykondicionáló készítményből. Markáns javulás figyelhető meg a növények állapotában kevesebb, mint három hónap után.

GEP kísérlet paprika kultúrában

Stressz hatásoknak kitett (nagyhőség, vízhiány) paradicsomon végzet kísérlet során a termékünkkel kezelt növények jobban ellenálltak stresszhatásoknak, illetve sokkal nagyobb terméshozamot produkáltak a kontrollhoz képest. A kijuttatott növénykondicionáló könnyen hígítható klórmentes vízzel, emellett a folyadék megtapad a növény felszínén. Paprikán végzett kísérletek során pedig terméshozam-, levélszám-, magasság növekedést illetve átlagbogyó súlynövekedést tapasztaltunk.

Paradicsomon végzett kísérlet eredményei:

Nagyüzemi körülmények között végzet kísérlet során pedig 15%-os terméshozam növekedést értünk el hatszori kjuttatással, de az Algilbio növénykondicionáló megfelelő időben és rendszeresen kijuttatva akár 20% – 40% közötti terméshozam növekedést is eredményezhet.

Forrás: algilbio.hu


HIRDETÉS


Megosztás: