Részletes ismertető

Wuxal Ascofol növénykondiciónáló készítmény

Alapanyagok:

Ascophyllum nodosum kivonat, bórsav, mangán szulfát, cink szulfát, segédanyagok, víz

Felhasználás:

Valamennyi szántóföldi és kertészeti kultúra levéltrágyázására, kondicionálására: – szántóföldi kultúrákban 2,5-3,0 l/ha mennyiségben, legfeljebb 1 %-os töménységben a tenyészidőszak alatt 1-2 alkalommal kipermetezve, egyes kiemelt kultúrákban az alábbiak szerint: – kalászosokban 2,5 l/ha mennyiségben, 2 alkalommal, a zászlóslevél megjelenésekor és virágzáskor kipermetezve, – kukoricában 2,5 l/ha mennyiségben, 2 alkalommal, 3-7 leveles állapotban és virágzáskor kipermetezve, – napraforgóban 2,5 l/ha mennyiségben, a csillagbimbós állapot és a virágnyílás kezdete között 1-2 alkalommal kipermetezve, – őszi káposztarepcében 3,0 l/ha mennyiségben, a zöldbimbós állapot és virágzás között 1-2 alkalommal kipermetezve, – kertészeti kultúrákban 2,5-5,0 l/ha mennyiségben, legfeljebb 1 %-os töménységben a tenyészidőszak alatt 3-4 alkalommal kipermetezve, egyes kiemelt kultúrákban az alábbiak szerint: – szőlő ültetvényekben 3,0 l/ha mennyiségben, 3 alkalommal, gyümölcskötődéskor, fürtlehajláskor és az érés kezdete körül, az ültetvény állapotának megfelelő lémennyiséggel kipermetezve, – alma ültetvényekben 2,0-3,0 l/ha mennyiségben, a virágzástól gyümölcskötődésig terjedő időszakban 4 alkalommal, az ültetvény állapotának megfelelő lémennyiséggel kipermetezve, – cseresznye és meggy ültetvényekben 3,0-4,0 l/ha mennyiségben, 3 alkalommal, virágzáskor, a virágzás végén és az első gyümölcshulláskor, az ültetvény állapotának megfelelő lémennyiséggel kipermetezve, – paradicsomban, étkezési és fűszerpaprikában, padlizsánban 4,0-5,0 l/ha mennyiségben, a tenyészidőszak alatt 3 alkalommal, 2-3 hetes időközönként kipermetezve, – uborkában 2,5 l/ha mennyiségben, a virágzás kezdetétől 4 alkalommal, 2 hetes időközönként kipermezve. Növényvédő szerekkel történő együttes kijuttatás előtt célszerű keverhetőségi próbát végezni!

Ökotermesztési engedély:

Nincs

Megosztás: