Részletes ismertető
Wuxal Aminocal
Alapanyagok:
kalcium klorid, mangán klorid, cink klorid, állati eredetű aminosavak, víz
Felhasználás:
Gyümölcs és szőlő ültetvények, zöldségfélék kondíciójának javítására az alábbiak szerint: – almatermésűekben és csonthéjasokban 5-8 l/ha mennyiségben, legfeljebb 1,5 %-os töménységben, a gyümölcsszedés előtt 3-6 héttel, 3-4 alkalommal, 8-10 napos időközönként, az utolsó kezelés a szedés előtt legalább 10 nappal történjen, – csemegeszőlőben 5 l/ha mennyiségben, legfeljebb 1,5 %-os töménységben, kötődés után 10-14 naponként, 3-4 alkalommal, az utolsó kezelés a szedés előtt legalább 10 nappal történjen – szamócában 5 l/ha mennyiségben, legfeljebb 1,5 %-os töménységben, kötődés után 10-14 naponként, 3-4 alkalommal, az utolsó kezelés a szedés előtt legalább 10 nappal történjen – zöldségfélékben 5 l/ha mennyiségben, legfeljebb 1,5 %-os töménységben, kötődés után 10-14 naponként, 3-4 alkalommal, az utolsó kezelés a szedés előtt legalább 10 nappal történjen.