Részletes ismertető

Viva

Alapanyagok:

növényi kivonat, alga kivonata, karbamid, kálium szulfát, poliszacharidok, vas EDDHSA, víz

Felhasználás:

Zöldségfélék és vágott virágok tápoldatozására – sárgadinnyében, uborkában, cukkiniben, tojásgyümölcsben, paradicsomban, paprikában 20-40 l/ha mennyiségben, ültetés után, a növekedés kezdetén és terméskötődés után, majd 10-15 naponta, legfeljebb 0,35 %-os töménységben, összesen 4-7 alkalommal, – salátafélékben 20-40 l/ha mennyiségben, palántázás után, majd 10-15 nappal később, legfeljebb 0,35 %-os töménységben, összesen 2-3 alkalommal, – vágott virágok termesztésében 30-50 l/ha mennyiségben, palántázás után, majd a szedésig 15-20 naponta, legfeljebb 0,35 %-os töménységben, összesen 3-5 alkalommal, szántóföldi kultúrák levéltrágyázására 5-10 l/ha mennyiségben, legfeljebb 3%-os töménységben, a tenyészidőszak során 1 alkalommal, szaktanácsadás alapján, annak hiányában az alábbi fenofázisokban kijuttatva: – kalászosokban bokrosodáskor, – repcében szárbainduláskor, – kukoricában és napraforgóban 4-6 leveles állapotban. A készítmények a méhek és egyéb beporzást végző rovarok védelme érdekében virágzási időszakban nem alkalmazhatók! Virágzó gyomnövények jelenléte esetén nem alkalmazhatók!

Ökotermesztési engedély:

Nincs

Megosztás: