Részletes ismertető

 

VALAGRO BIOSTIMULÁTOROK – VIVA

Alapanyagok:

növényi kivonatok, alga kivonatok, vitaminok

Felhasználás:

Kertészeti kultúrák tápoldatozására: – sárgadinnyében, uborkában, cukkiniben, tojásgyümölcsben, paradicsomban, paprikában 20-40 l/ha mennyiségben, palántázás és terméskötődés után, majd 15-25 naponta, – szamócában 20-30 l/ha mennyiségben, palántázás és kihajtás után, majd 40-50 l/ha menynyiségben terméskötődés után, – salátafélékben 40-50 l/ha mennyiségben, palántázás után, majd 10-15 nappal később, – zöldbabban és egyéb hüvelyes növényekben, 50 l/ha mennyiségben 2-3 leveles állapotban, majd 15-25 naponta, – hagymafélékben 50 l/ha mennyiségben, a növekedés kezdetén, majd virágzás előtt, – vágott virágok termesztésében 40 l/ha mennyiségben, palántázás után, virágzás előtt, majd első szedés után, – rózsában 50-70 l/ha mennyiségben metszés után, bimbóképződés előtt, majd 20-25 nappal később, – almában, körtében 25-30 l/ha mennyiségben, virágzás, majd terméskötődés után, – csonthéjasokban terméskötődés után 25-30 l/ha mennyiségben.

Ökotermesztési engedély:

Nincs

Megosztás: