Részletes ismertető

 

Tiszta növényi aminosav.

 

Megrendelés / árajánlatkérés ide kattintva

 

 

 

 

 

TRAINER

Alapanyagok:

növényi eredetű aminosavak és peptidek enzimatikus hidrolízissel előállítva, víz

Felhasználás:

Valamennyi zöldség kultúrában a növények kondíciójának és termésének mennyiségi, minőségi mutatóinak javítására, 3-4 l/ha mennyiségben, 0,2-0,4 %-os töménységben, a vegetációs időszakban 2-4 alkalommal kipermetezve. A méhek és egyéb beporzást végző rovarok védelme érdekében virágzási időszakban nem alkalmazható! Virágzó gyomnövények jelenléte esetén nem alkalmazható!

 

BIOGAZDÁLKODÁSBAN ENGEDÉLYEZETT

Aminosav- és glükózsavbázisú szerves lombtrágya, melyet 100% növényi enzimatikus hidrolízissel (sörgyártási technológia) állítanak elő. A szerves nitrogén és aminosav kombinációjának köszönhetően kezelés hatására a növény látványos és lendületes fejlődésnek indul. Az aminosav azonnal felszívódik a lombon keresztül, és a növényi szervekben néhány órán belül kifejti hatását. A szerves nitrogén és aminosav hatására a növény természetes ellenálló képessége jelentősen növekszik. Ezen alapul a TRAINER adjuvánsként történő alkalmazása, hiszen bármilyen hozzáadott szert (pl. gombaölő szer) könnyen bejuttat a növényi szövetekbe.

Abiotikus stresszhelyzetre (alacsony és magas hőmérsékletek, jégverés, fagy stb.) a növény regenerálódása gyorsabb és eredményesebb. A kezeléseket minden esetben az esti vagy a hajnali órákban kell elvégezni. A TRAINER a leggyakrabban használt növényvédő szerekkel, műtrágyákkal keverhető, kivétel az olaj vagy olajbázisú rovarölő, gombaölő szerek, dodin-hatóanyagú termékek.

 

ADAGOLÁS (lombtrágyaként):
250-400 ml/100 l víz (3-4 alkalommal ismételve a növény vegetatív időszakában, 10-12 napos ciklusban ismételni)

ÖSSZETÉTEL:
Szerves nitrogén 5%
Növényi eredetű aminosav 27%
pH 4.4

KISZERELÉS: 2 dl, 1 liter, 5 liter, 20 liter

Bogyós gyümölcsök AMINORET® technológia leírása megtalálható itt

Hello Nature katalógus_2022

 

Megrendelés / árajánlatkérés ide kattintva

 

Megosztás: