Részletes ismertető

 

TERRA-SORB FOLIAR® NÖVÉNYKONDICIONÁLÓ KÉSZÍTMÉNY

Alapanyagok:

állati fehérje hidrolíziséből származó aminosavak, mikroelemek, nitrogén

Felhasználás:

Paradicsomban, paprikában, tojásgyümölcsben, a virágzás kezdetén, majd még két alkalommal, 2-3 hetenként megismételve, 2-4 l/ha mennyiségben a növények fejlettségétől függő lémennyiséggel kijutattatva, – őszi gabonafélékben a teljes bokrosodási állapotáig a herbicides kezeléssel együtt 2-3 l/ha mennyiségben, a növények fejlettségétől függő lémennyiséggel kijutattatva, – kukoricában és napraforgóban 2-4 leveles állapotban, 2-3 l/ha mennyiségben, a növények fejlettségétől függő lémennyiséggel kijutattatva, – cukorrépában 2-3 leveles, majd 5-6 leveles illetve a sorok záródása után 2-3 l/ha mennynyiségben, a növények fejlettségétől függő lémennyiséggel kijutattatva, – szőlőben rügyfakadáskor, bogyókötéskor és bogyónövekedés idején 3 l/ha mennyiségben, 0,3 %-os töménységben, – burgonyában a növény 10-15 cm-es fejlettségi állapotában, majd 20-25 naponként megismételve, 3 l/ha mennyiségben, – gyümölcsösökben a termés növekedése idején 0,3 %-os töménységben.

Ökotermesztésben engedélyezett

Megosztás: