Részletes ismertető

Sweet

Alapanyagok:

cukor származékok, kalcium klorid, magnézium klorid, cink EDTA, nátrium oktaborát, víz

Felhasználás:

Almatermésű ültetvényekben 2 alkalommal, a várható szüret előtt 14-20 és 7-10 nappal 3-4 liter/ha mennyiségben, 600-1000 liter/ha lémennyiséggel kijuttatva, – csonthéjas ültetvényekben 2 alkalommal, a várható szüret előtt 14-20 és 7-10 nappal 3-6 l/ha mennyiségben, 600-1000 l/ha lémennyiséggel kijuttatva, – szőlő ültetvényekben 2 alkalommal, a várható szüret előtt 14-20 és 7-10 nappal 2-3 l/ha mennyiségben, 500-600 l/ha lémennyiséggel kijuttatva, – szamócában 2 alkalommal, a várható szüret előtt 14-20 és 7-10 nappal, 2,5-3 l/ha mennyiségben 400-600 l/ha lémennyiséggel kijuttatva, – paradicsomban, paprikában 2 alkalommal, a várható szüret előtt 14-20 és 7-10 nappal 2-3 l/ha mennyiségben 500-600 l/ha lémennyiséggel kijuttatva, – ipari paradicsomban 2 alkalommal, a várható szüret előtt 14-20 és 7-10 nappal 3-4 l/ha mennyiségben, 500-600 l/ha lémennyiséggel kijuttatva, – görögdinnyében, sárgadinnyében 2 alkalommal, a várható szüret előtt 14-20 és 7-10 nappal 2-3 l/ha l/ha mennyiségben 500-600 l/ha lémennyiséggel kijuttatva.

Ökotermesztési engedély:

Nincs

Megosztás: