Részletes ismertető

A SalvoVita bioaktív preparátum, folyékony multifunkcionális, természetes növénykondicionáló készítmény

 

SalvoVita egy folyékony multifunkcionális, természetes növénykondicionáló készítmény, lombtrágya, amely pozitívan befolyásolja a növényi lombfelület folyamatait és javítja a növények rovarkártétellel szembeni természetes ellenálló képességét, kondícióját és egészségét. 

 

Megrendelés / árajánlatkérés ide kattintva

 

 

 

SALVOVITA

Bioaktív preparátum

 

Részletes ismertető

A SalvoVita® egy folyékony multifunkcionális, természetes növénykondicionáló lombtrágya, amely pozitívan befolyásolja a növény vegetatív folyamatait és javítja a növények rovarkártétellel szembeni természetes ellenálló képességét, kondícióját és egészségét. A készítményben lévő komponensek starter tápelemek (Zn, Mn, Fe, B), illetve olyan természetes stimulánsok, amelyek nagy mennyiségű immunerősítő anyagot termelnek, ezáltal a kezelt növény sokkal jobban ellenáll a rovartámadásokkal szemben, növeli a növényvédő szerek hatását.

Megelőzésképpen alkalmazva a rovarkártevők rajzása megakadályozható. Néhány kezelés után a megerősödött növényállományt elkerülik a kártevők. Ha már adott problémáról van szó elkerülhetetlen, hogy nagyobb dózisokkal, többszöri kezeléssel állítsuk helyre a növények, illetve a termőterület kondícióját.

A SalvoVita® hatékonyságát nem csökkentik a szélsőséges környezeti hatások, mint a magas UV sugárzás, a túl alacsony, vagy magas hőmérséklet, szárazság, extrém pH vagy EC.

 

ALKALMAZÁS:

Felhasználható kertészeti (zöldség, gyümölcs) és szántóföldi kultúrákban egyaránt, levélfelületre permetezve, növénykultúrától függően különböző fenofázisokban. Tapadófokozó hozzáadása ajánlott! Kijuttatása sárga ragacslapos és feromon csapdás rajzásmegfigyelésre alapozva javasolt.

Adagolás: 5-10 l/ha, 1-3 % vizes oldatban, a megszokott technológiába illesztve.

 

EGYÉB TULAJDONSÁGOK

  • SZÉLES HATÁSSPEKTRUMÚ
  • RÉZ TARTALMÚ ÉS EGYÉB KONVENCIONÁLIS NÖVÉNYVÉDŐ SZEREKKEL, VALAMINT SZERVES ÉS SZERVETLEN LOMBTRÁGYÁKKAL, KONDICIONÁLÓANYAGOKKAL TANKKEVERÉKBE JÓL KEVERHETŐ
  • NEM SZENNYEZI A KÖRNYEZETET, VEGYSZERMENTES
  • A NAP BÁRMELY SZAKASZÁBAN KIJUTTATHATÓ, NEM PERZSEL
  • MÉHEKRE NEM VESZÉLYES
  • ÉLELMEZÉSI VÁRAKOZÁSI IDEJE 0 NAP

 

Megrendelés / árajánlatkérés ide kattintva

 

Technológiai ajánlások

 

Gyümölcs

 

Burgonya

 

Paradicsom

 

Paprika

 

Hagyma

 

Káposzta, Karfiol, Brokkoli

 

Gyökérzöldség

 

Uborka

 

Szamóca

 

 

Megrendelés / árajánlatkérés ide kattintva

 

 

 

 

Megosztás: