Részletes ismertető

A RadiVita bioaktív preparátum, multifunkcionális természetes talaj és gyökérkondicionáló készítmény.

RadiVita egy folyékony multifunkcionális természetes talaj és gyökérkondicionáló készítmény, amely pozitívan befolyásolja a talajélet folyamatait. Speciális hatóanyagainak köszönhetően, növeli a növények talajkártevőkkel szembeni természetes ellenálló képességét és a gyökérzet egészségét, ezáltal a kártétel megelőzésének hatékony eszköze.

 

Megrendelés / árajánlatkérés ide kattintva

 

 

 

RADIVITA

Bioaktív preparátum

Részletes ismertető

A RadiVita®egy folyékony multifunkcionális természetes talaj és gyökérkondicionáló készítmény, amely pozitívan befolyásolja a talajélet folyamatait. Speciális hatóanyagainak köszönhetően, növeli a növények talajkártevőkkel szembeni természetes ellenálló képességét és a gyökérzet egészségét, ezáltal a kártétel megelőzésének hatékony eszköze.

RadiVita® + TerraVita® kombinációval olyan talajállapotot érhető el amiben megfelelő terjedelmű és vitalitású gyökérzet tud kifejlődni, ami elengedhetetlen az egészséges és jó kondíciójú növényeknek kifejlődéséhez, a megfelelő tápanyagfelvételhez, a teljes vegetációs periódusban. Ez a bő termés kulcsa. A RadiVita® szélsőséges környezeti körülmények között is kifejti a hatását.

 

ALKALMAZÁS:

Felhasználható szántóföldi, kertészeti (zöldség, gyümölcs) kultúrákban egyaránt. 10-20 l/ha a talajba dolgozva vagy az öntözővízbe keverve alkalmazandó. Akár több nappal a talajba dolgozás előtt kijuttatható, hatás vesztés nélkül, egyéb növényvédő szerekkel vagy gyomirtókkal egy menetben alkalmazható. A hatás felgyorsítására, pluszban javasolt 20-50 l BioVita Activ hozzákeverése.

 

EGYÉB TULAJDONSÁGOK

  • NEM SZENNYEZI A KÖRNYEZETET, VEGYSZERMENTES
  • DIREKT NAPFÉNYNEK ELLENÁLLÓ
  • SZÉLES HATÁSSPEKTRUMÚ

 

Megrendelés / árajánlatkérés ide kattintva

 

Technológiai ajánlások

 

Gyümölcs

 

Burgonya

 

Paradicsom

 

Paprika

 

Hagyma

 

Káposzta, Karfiol, Brokkoli

 

Gyökérzöldség

 

Uborka

 

Szamóca

 

 

Megrendelés / árajánlatkérés ide kattintva

 

 

 

 

Megosztás: