Részletes ismertető

Plantafosz® Universal

Alapanyagok:

monokálium-foszfit, ammónia oldat, karbamid, mikroelem sók, EDTA: propilén-glikol, nátrium-benzoát, citromsav hidrát, ioncserélt víz

Felhasználás:

Az alábbi kertészeti kultúrák kondíciójának javítására, a növények ellenálló képességének fokozására – szőlő ültetvényekben virágzás kezdetéig 2×4 l/ha mennyiségben, majd virágzás után további három alkalommal fürtzáródásig 7-10 naponként, 2,0 l/ha mennyiségben, legfeljebb 1,5 %-os töménységben a levélre permetezve, – almatermésűek esetében (alma, körte, birs, naspolya) virágzás kezdetéig 1×4 l/ha mennyiségben, majd virágzás után két alkalommal a végső gyümölcsméret eléréséig 7-10 naponként, 3,5 l/ha mennyiségben, legfeljebb 0,5 %-os töménységben kijuttatva, – szamócában virágzás előtt 1×4 l/ha mennyiségben, majd gyümölcsfejlődéstől gyümölcsérés kezdetéig terjedő időszakban, két alkalommal 4 l/ha dózisban, 7-10 naponként, legfeljebb 1,5 %-os töménységben kijuttatva, – paradicsomban, padlizsánban, uborkában, cukkíniben, dinnyében 3-4 leveles állapottól virágzásig 2×4 l/ha mennyiségben, majd a virágzás után tenyészidőszak alatt további 2 alkalommal 3 l/ha mennyiségben, 14 naponként, legfeljebb 0,5 %-os töménységben kijuttatva. – paprikában 3-4 leveles állapottól virágzásig 1×4 l/ha mennyiségben, majd a tenyészidőszak alatt további 3 alkalommal 2,5 l/ha mennyiségben, 14 naponként, legfeljebb 0,5 %-os töménységben kijuttatva.

Ökotermesztési engedély:

Nincs

Megosztás: