Plagron Allmix 50L-es talajkeverék

 

Plagron All-Mix a leggondosabban válogatott talajkeverék mely egy komplett előtápozott termesztőközeg 6 hétre elegendő tápot tartalmaz.

pH.: 6-7

EC.: 1.8-2.2

50L = 18kg

 

Tartalmazza a különböző típusú rostokat perlitet, amelynek eredményeként könnyed, laza szerkezetű és maximális levegőzést biztosít a gyökérzetnek. Mindannyian tudjuk, milyen fontos az oxigén a gyökérzet fejlődésénél.

Ezt biztosítja a gilisztahumusz gazdag jelenléte amely egyedülálló a komposztba, így erőteljes a növények fejlődésére és mindezek mellet biztosítja a megfelelő vízvisszatartó képességet.

 

Akárcsak a természetben úgy a kultúrnövényeink ís igénylik a legjobb tápanyagtartalmú talajt. A Plagron már évek óta dolgozik a Dendrobena Veneta féreg alkalmazási területeivel. Ez a féreg kiválóan alkalmas virágföldekben, használatukkal könnyűek és szellősek. Ha ezeket a férgeket tenyésztik kontrollált és optimális talajadottságú környezetben, a belőlük nyerhetünk termékeny organikus talajt, mellyel jelentős növekedésre számíthatunk.

 

A természetes humuszt a gilisztahumusz rendkívül magas szerves anyag tartalma biztosítja a növényeknek bőséges nyomelemekben, enzimekben és ásványi anyagokban. Így optimális arányban van jelen nitrogén, foszfor és kálium, annak érdekében, hogy a növények megkaphasák a számukra szükséges tápanyagot.

 

Összetétel

Gilisztahumusz, élő gombák és baktériumok, amelyek elősegítik az optimális talajéletet.

 

Beszerezhető

A Plagron All-Mix általunk is forgalmazott komplett előtápozott termesztőközeg

Kérje árajánlatunkat itt

 

Megosztás: