Részletes ismertető

 

A MantoVita folyékony multifunkcionális, természetes növénykondicionáló készítmény.

Bioaktív preparátum, kórokozó gombákkal szembeni természetes védekező képesség aktiváló hatású készítmény.

 

Megrendelés / árajánlatkérés ide kattintva

 

 

 

MANTOVITA

Bioaktív preparátum

 

Részletes ismertető

 
A MantoVita® egy folyékony multifunkcionális, természetes növénykondicionáló készítmény, amely pozitívan befolyásolja a növényi lombfelület folyamatait, javítja a növények általános egészségét és a természetes ellenálló képességét a gombabetegségekkel szemben, valamint csökkenti a tárolási betegségek kialakulásának az esélyét.

A mikroelem (Cu, Fe, B) és mikrobiológiai fermentum összetételének köszönhetően, a növény kondícióját erősítve eléri azt, hogy a kórokozók nem találnak támadási felületet sem a levél, sem a termés felületén.

A túl sok eső (nedvesség) általában a gombabetegségek megjelenésének kockázatát jelenti, ám ennek a készítménynek a komponensei ilyen körülmények közt dolgoznak a legaktívabban, és olyannyira megerősítheti a növények ellenálló képességét, hogy a betegségek nehezen tudják megfertőzni azokat. A betakarítás előtt MantoVita®-val kezelt növények jobban ellenállnak a tárolási betegségekkel szemben.

 

ALKALMAZÁS:

Felhasználható kertészeti, gyümölcs és szántóföldi kultúrákban egyaránt, levélfelületre permetezve, növénykultúrától függően különböző fenofázisokban. Tapadás fokozó szer használata ajánlott!

Nagyobb biztonság érdekében, jobb fedettséggel kell alkalmazni.

Adagolás: 5-10 l/ha, 1-3 % vizes oldatban, a megszokott technológiába illesztve.

 

Gyümölcsök, Zöldségek

MantoVita® használatával komoly kondíció javulás érhető el, használatával megelőzhetők a korai fertőzések. Néhány MantoVita® kezeléssel olyan állapotba hozható a termőfelület, hogy a kórokozók jórészt elkerülik azt. Használata mellett javul a tárolhatóság, csökkennek a tárolási veszteségek. A betakarításhoz közeli időszakban is probléma mentesen használható, „0 napos” készítmény.

Alkalmazása: 5 – 7 l/ha (fenofázistól és növényállapottól függően) legalább 800 l/ha lémennyiséggel a lombfelületre permetezve. 

 

EGYÉB TULAJDONSÁGOK

  • SZÉLES HATÁSSPEKTRUMÚ
  • RÉZ TARTALMÚ ÉS EGYÉB KONVENCIONÁLIS NÖVÉNYVÉDŐ SZEREKKEL, VALAMINT SZERVES ÉS SZERVETLEN LOMBTRÁGYÁKKAL, KONDICIONÁLÓANYAGOKKAL TANKKEVERÉKBE JÓL KEVERHETŐ
  • NEM SZENNYEZI A KÖRNYEZETET, VEGYSZERMENTES
  • A NAP BÁRMELY SZAKASZÁBAN KIJUTTATHATÓ, NEM PERZSEL
  • MÉHEKRE NEM VESZÉLYES
  • ÉLELMEZÉSI VÁRAKOZÁSI IDEJE 0 NAP

 

Megrendelés / árajánlatkérés ide kattintva

 

Technológiai ajánlások

 

Gyümölcs

 

Burgonya

 

Paradicsom

 

Paprika

 

Hagyma

 

Káposzta, Karfiol, Brokkoli

 

Gyökérzöldség

 

Uborka

 

Szamóca

 

 

Megrendelés / árajánlatkérés ide kattintva

 

 

 

 

Megosztás: