Részletes ismertető

A MantoVita folyékony multifunkcionális, természetes növénykondicionáló készítmény.

Bioaktív preparátum, kórokozó gombákkal szembeni természetes védekező képesség aktiváló hatású készítmény.

Webshopos vásárlási lehetőség itt

vagy

Nagytételes vásárláshoz kérjen ajánlatot itt

 

 

 

 

MANTOVITA

Bioaktív preparátum

 

Részletes ismertető

 
A MantoVita® egy folyékony multifunkcionális, természetes növénykondicionáló készítmény, amely pozitívan befolyásolja a növényi lombfelület folyamatait, javítja a növények általános egészségét és a természetes ellenálló képességét a gombabetegségekkel szemben, valamint csökkenti a tárolási betegségek kialakulásának az esélyét.

A mikroelem (Cu, Fe, B) és mikrobiológiai fermentum összetételének köszönhetően, a növény kondícióját erősítve eléri azt, hogy a kórokozók nem találnak támadási felületet sem a levél, sem a termés felületén.

A túl sok eső (nedvesség) általában a gombabetegségek megjelenésének kockázatát jelenti, ám ennek a készítménynek a komponensei ilyen körülmények közt dolgoznak a legaktívabban, és olyannyira megerősítheti a növények ellenálló képességét, hogy a betegségek nehezen tudják megfertőzni azokat. A betakarítás előtt MantoVita®-val kezelt növények jobban ellenállnak a tárolási betegségekkel szemben.

 

ALKALMAZÁS:

Felhasználható kertészeti, gyümölcs és szántóföldi kultúrákban egyaránt, levélfelületre permetezve, növénykultúrától függően különböző fenofázisokban. Tapadás fokozó szer használata ajánlott!

Nagyobb biztonság érdekében, jobb fedettséggel kell alkalmazni.

Adagolás: 5-10 l/ha, 1-3 % vizes oldatban, a megszokott technológiába illesztve.

 

Gyümölcsök, Zöldségek

MantoVita® használatával komoly kondíció javulás érhető el, használatával megelőzhetők a korai fertőzések. Néhány MantoVita® kezeléssel olyan állapotba hozható a termőfelület, hogy a kórokozók jórészt elkerülik azt. Használata mellett javul a tárolhatóság, csökkennek a tárolási veszteségek. A betakarításhoz közeli időszakban is probléma mentesen használható, „0 napos” készítmény.

Alkalmazása: 5 – 7 l/ha (fenofázistól és növényállapottól függően) legalább 800 l/ha lémennyiséggel a lombfelületre permetezve. 

 

EGYÉB TULAJDONSÁGOK

  • SZÉLES HATÁSSPEKTRUMÚ
  • RÉZ TARTALMÚ ÉS EGYÉB KONVENCIONÁLIS NÖVÉNYVÉDŐ SZEREKKEL, VALAMINT SZERVES ÉS SZERVETLEN LOMBTRÁGYÁKKAL, KONDICIONÁLÓANYAGOKKAL TANKKEVERÉKBE JÓL KEVERHETŐ
  • NEM SZENNYEZI A KÖRNYEZETET, VEGYSZERMENTES
  • A NAP BÁRMELY SZAKASZÁBAN KIJUTTATHATÓ, NEM PERZSEL
  • MÉHEKRE NEM VESZÉLYES
  • ÉLELMEZÉSI VÁRAKOZÁSI IDEJE 0 NAP

 

Technológiai ajánlások

 

Gyümölcs

 

Burgonya

 

Paradicsom

 

Paprika

 

Hagyma

 

Káposzta, Karfiol, Brokkoli

 

Gyökérzöldség

 

Uborka

 

Szamóca

 

 

 

 

 

 

Megosztás: