Részletes ismertető

 

Innovatív, egyedi hatásmechanizmusú 100%-ban természetes növénykondicionáló

 

Megrendelés / árajánlatkérés ide kattintva

 

 

 

 

 

 

HumicQuattro

Alapanyagok:

mikroelem vegyületek, EDDHSA kelátképző, leonarditból származó huminsav, növényi eredetű aminosavak vizes oldata

Felhasználás:

Szántóföldi és zöldség kultúrák kondicionálására, szaktanácsadás, annak hiányában az alábbiak szerint kijuttatva: – szántóföldi kultúrákban 3 alkalommal (virágzás előtt, kötődéskor, az érés során) 5-10 l/ha (burgonyában 10 l/ha) mennyiségben, 250 l/ha vízmennyiséggel, állománypermetezéssel kijuttatva, – zöldség kultúrákban – állománypermetezéssel, 3-4 alkalommal (palántázás illetve kelés után 3 héttel, majd 7- 10 naponként további 2-3 kezelés), 3-5 l/ha mennyiségben, legfeljebb 0,2 %-os töménységben, állománypermetezéssel, – csepegtető öntözéssel, 3-4 alkalommal (palántázás illetve kelés után 3 héttel, majd 7- 10 naponként további 2-3 kezelés), 3-5 l/ha mennyiségben, legfeljebb 0,2 %-os töménységben kijuttatva.

Ökotermesztési engedély:

Nincs

 

Felhasználható:

Szántóföldi és zöldség kultúrák kondicionálására, szaktanácsadás szerint, annak hiányában az alábbiak szerint kijuttatva:

Szántóföldi kultúrákban

3 alkalommal (virágzás előtt, kötődéskor, az érés során) 5-10 l/ha (burgonyában 10 l/ha) mennyiségben, 250 l/ha vízmennyiséggel, állománypermetezéssel kijuttatva.

Zöldség kultúrákban
Állománypermetezéssel, 3-4 alkalommal (palántázás illetve kelés után 3 héttel, majd 7-10 naponként további 2-3 kezelés), 3-5 l/ha mennyiségben, legfeljebb 0,2 %-os töménységben.

Csepegtető öntözéssel, 3-4 alkalommal (palántázás illetve kelés után 3 héttel, majd 7-10 naponként további 2-3 kezelés), 3-5 l/ha mennyiségben, legfeljebb 0,2 %-os töménységben kijuttatva.

Tárolás: száraz, hűvös (5-25 °C közötti hőmérsékletű), jól szellőző, napsütéstől, sugárzó hőtől védett, fedett helyen.

Eltarthatóság: eredeti, zárt csomagolásban 2 év.

 

Előnyei:

• Innovatív, egyedi hatásmechanizmusú 100%-ban természetes magyar termék.
• Használatával csökkenthető a fagykár.
• Növényei ellenállóbbak lesznek a betegségekkel szemben.
• Jobb vitalitást eredményez.
• Javítja termésének bel tartalmi értékeit.
• Használata során nincs munkaegészségügyi várakozási idő.

 

Kijuttatási javaslat:

Használata permetezéssel

• Gyepek, pázsitok: a tavaszi első fűnyírást követően 2-4 hetente 2 dl/10 liter víz.
• Örökzöldek, tuják: április közepétől havi rendszerességgel 2 dl/10 liter víz.
• Rózsák, virágzó növények: április közepétől havi rendszerességgel 2 dl/10 liter víz.

Használata beöntözéssel

Balkonnövények (muskátli, petúnia, nyári virágok): A kiültetést követő negyedik héttől 2-4 heti rendszerességgel 2dl/10 liter öntözővíz.
Így használd a konyhakertben

Gyümölcsök (alma, körte, őszi és kajszibarack, szilva, meggy, cseresznye, bogyós gyümölcsök), Szőlő:
Permetezéssel: Az aktuális növényvédelmi permetezésekkel egy menetben 2 dl/10 liter víz. Önállóan 2-4 hetente 2 dl/10 liter víz.

Beöntözéssel: 2 dl/10 liter öntözővízhez.

Zöldségfélék:
Permetezéssel: Az aktuális növényvédelmi permetezésekkel egy menetben 2 dl/10 liter víz. Önállóan 2-4 hetente 2 dl/10 liter víz
Beöntözéssel: 3 dl/10 liter öntözővízhez

 

Kísérleti eredmények Napraforgóban

 

Megrendelés / árajánlatkérés ide kattintva

Megosztás: