Részletes ismertető

 

Goëmar BM 86

Alapanyagok:

GA 142 algakrém, magnézium szulfát, nátrium molibdát, bór atanolamin

Felhasználás:

Szabadföldi és hajtatott paradicsom, étkezési és fűszerpaprika, padlizsán kultúrákban, a termés kötődésének fokozására és minőségének javítására, 3,0 l/ha mennyiségben, a növények fejlettségi állapotától függő lémennyiséggel (500-1500 l/ha), virágzás kezdetén, majd még két alkalommal, 10-14 naponként, – almatermésűekben a termés kötődésének és minőségének javítására, 3,0 l/ha mennyiségben, a gyümölcsfák fejlettségétől függő lémennyiséggel (500-1500 l/ha), 1-3 alkalommal, a bimbós állapot és a korai gyümölcsfejlődési stádium (10 mm gyümölcs átmérőig) között, – csonthéjas gyümölcsfélékben a termés kötődésének és minőségének javítására, 3,0 l/ha mennyiségben, a gyümölcsfák fejlettségétől függő lémennyiséggel (800-1000 l/ha), 3 alkalommal, a virágzás kezdetén, sziromhulláskor és közvetlenül terméskötődés után, – szőlőben a termés kötődésének fokozására és minőségének javítására, 3,0 l/ha mennyiségben, a lombozat nagyságától függő lémennyiséggel (600-800 l/ha), 3 alkalommal, a fürtök elkülönülésekor, a virágzás kezdetén és a virágzás végén. A készítmény tapadása nedvesítőszer permetléhez adásával fokozható. Amennyiben a permetezéssel egy menetben más készítmény kijuttatása is történik, úgy a készítmény utolsóként kerüljön a tartályba.

Ökotermesztési engedély:

Nincs

Megosztás: