Részletes ismertető

Flavo Plant

Alapanyagok:

Fahéj, rozmaring, csalán, citrom, cickafark felhasználásával készült növényi kivonat vizes oldata

Felhasználás:

Gyümölcs ültetvények és szántóföldi kultúrák kondicionálására, 1-2 l/ha mennyiségben, 300-1000 l/ha vízmennyiséggel, a tenyészidőszakban 3-4 alkalommal szaktanácsadás, annak hiányában az alábbi fenofázisokban kijuttatva: – gyümölcs ültetvényekben a virágzás után a gyümölcsnövekedés időszakában, – szántóföldi kultúrákban a kezdeti vegetatív fejlődésben, virágzás előtt, majd a virágzás után. Az egyes kezelések között legalább 14 nap teljen el! Amennyiben a betakarított termést közvetlenül erjesztéses technológiával kívánják felhasználni, úgy a kezeléseket a betakarítás előtt 21 nappal be kell fejezni! A készítmény a méhek és egyéb beporzást végző rovarok védelme érdekében virágzási időszakban nem alkalmazható! Virágzó gyomnövények jelenléte esetén nem alkalmazható! Mézharmat jelenléte esetén nem alkalmazható!

Ökotermesztésben használható

 

Részletes technológiai leírás és ismertető

Megosztás: