Részletes ismertető
Flavo Plant
Alapanyagok:
Fahéj, rozmaring, csalán, citrom, cickafark felhasználásával készült növényi kivonat vizes oldata
Felhasználás:
Gyümölcs ültetvények és szántóföldi kultúrák kondicionálására, 1-2 l/ha mennyiségben, 300-1000 l/ha vízmennyiséggel, a tenyészidőszakban 3-4 alkalommal szaktanácsadás, annak hiányában az alábbi fenofázisokban kijuttatva: – gyümölcs ültetvényekben a virágzás után a gyümölcsnövekedés időszakában, – szántóföldi kultúrákban a kezdeti vegetatív fejlődésben, virágzás előtt, majd a virágzás után. Az egyes kezelések között legalább 14 nap teljen el! Amennyiben a betakarított termést közvetlenül erjesztéses technológiával kívánják felhasználni, úgy a kezeléseket a betakarítás előtt 21 nappal be kell fejezni! A készítmény a méhek és egyéb beporzást végző rovarok védelme érdekében virágzási időszakban nem alkalmazható! Virágzó gyomnövények jelenléte esetén nem alkalmazható! Mézharmat jelenléte esetén nem alkalmazható!