Részletes ismertető

Fertileader Vital

Alapanyagok:

műtrágyák, algakivonat, növényi kivonatok, víz, különböző arányú keverékei

Felhasználás:

Szántóföldi kultúrákban 3-5 l/ha mennyiségben, legfeljebb 1 %-os töménységben, a virágzás előtt kipermetezve, – kalászosokban 3 l/ha mennyiségben, legfeljebb 1 %-os töménységben, a zászlós levél megjelenésekor kipermetezve, – repcében 4 l/ha mennyiségben, legfeljebb 1 %-os töménységben, sziromhullás után kipermetezve, – kukoricában 3-5 l/ha mennyiségben, legfeljebb 1 %-os töménységben, 8-10 leveles állapotban kipermetezve, – kertészeti kultúrákban – zöldségfélékben 3-5 l/ha mennyiségben, legfeljebb 1 %-os töménységben, intenzív levélfejlődés kezdetétől 4-8 alkalommal, 15 naponként kipermetezve, – burgonyafélékben 5 l/ha mennyiségben, legfeljebb 1 %-os töménységben, intenzív levélfejlődés kezdetétől l 4 alkalommal, 15 naponként kipermetezve, – kabakosokban 3-5 l/ha mennyiségben, legfeljebb 1 %-os töménységben, amikor az első termés eléri a végleges méretét 5 alkalommal, 15 naponként kipermetezve, – leveles zöldségekben 3 l/ha mennyiségben, legfeljebb 1 %-os töménységben, 4 leveles állapottól 4-5 alkalommal, 15 naponként kipermetezve, – hagymafélékben 5 l/ha mennyiségben, legfeljebb 1 %-os töménységben, a levelek fejlődésétől kezdve 4-8 alkalommal, 15 naponként kipermetezve, – káposztafélékben 5 l/ha mennyiségben, legfeljebb 1 %-os töménységben, 4 leveles állapottól 4-5 alkalommal, 15 naponként kipermetezve, – gyümölcs ültetvényekben 5 l/ha mennyiségben, legfeljebb 1%-os töménységben, gyümölcs növekedés kezdetétől 4-6 alkalommal, 15 naponként kipermetezve.

Ökotermesztési engedély:

Nincs

Megosztás: