Részletes ismertető

Agrosol liquid

Alapanyagok:

Agrosolution (ausztriai mészkő őrlemény), algakivonat, víz, tartósítószer (Condisol MBT), Na-ligninszulfonát (segédanyag)

Felhasználás:

Szántóföldi növények állománykezelésére 2,5 l/ha mennyiségben (takarmánynövényekben 3 l/ha), 200-400 l/ha vízmennyiséggel kijuttatva az alábbiak szerint: – gabonafélékben, kukoricában 3-6 leveles állapotban, majd 14 nappal később, – repcében 4-8 leveles állapotban, majd a tenyészidőszak alatt további 2 alkalommal, 14 naponta, – burgonyában 9-10 leveles állapotban, majd a tenyészidőszak alatt további 3 alkalommal, 14 naponta, – napraforgóban először a 3-4 leveles állapottól szármegnyúlásig terjedő időszakban, majd a tenyészidőszak alatt további 2 alkalommal, 14 naponta, – szójában először a 3 leveles állapottól a mellékhajtások növekedésének megindulásáig terjedő időszakban, majd a tenyészidőszak alatt további 2 alkalommal, 14 naponta, – takarmánynövényekben (lucernában, aprómagvú pillangósokban) először – új telepítés esetén bokrosodáskor, álló kultúra esetén sarjadzáskor -, majd a kaszálások után 3 cm-es növedék elérésekor, a tenyészidőszak alatt legfeljebb 4 alkalommal, – komlóban először 60 cm-es növénymagasság elérésekor, majd a tenyészidőszak alatt további 3 alkalommal, 14 naponta – kertészeti növények állománykezelésére az alábbiak szerint: – szőlő ültetvényekben 2,5 l/ha mennyiségben, 200-1000 l/ha vízmennyiséggel kijuttatva, virágzás kezdetén, virágzás végén, majd a tenyészidőszak alatt további 2 alkalommal, 14 naponta kijuttatva, – gyümölcs ültetvényekben 2,5 l/ha mennyiségben, 200-1000 l/ha vízmennyiséggel kijuttatva, – almatermésűekben a végleges levélméret kialakulásakor, majd a tenyészidőszak alatt további 5 alkalommal, 14 naponta, – csonthéjasokban, bogyósokban (kivéve szamóca) a végleges levélméret kialakulásakor, majd a tenyészidőszak alatt további 3 alkalommal, 14 naponta, – szamócában tavasszal levélfejlődéskor, majd 14 nappal az első kezelést követően, és késő nyáron levélfejlődéskor, majd 14 nappal később, – zöldségfélékben 3 l/ha (kabakosokban és spárgában 2,5 l/ha) mennyiségben, 200-400 l/ha vízmennyiséggel kijuttatva, 2-3 leveles állapotban, majd a tenyészidőszak alatt további 2 alkalommal, (salátafélékben 1 alkalommal), 14 naponta kijuttatva.

Ökotermesztésben használható

Megosztás: